SAMSUN / ÇARŞAMBA - Ağcagüney İmam Hatip Ortaokulu

Ağcagüney İmam Hatip Ortaokulu

3628429244 Okul müdürü Taner ERDURAN Cep tel 0561 611 18 55
Adres
Yukarı Ağcagüney Mahallesi Maarif Caddesi Sağlık Evi Blok No35 Çarşamba / Samsun
Vizyon
Değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip,kültürleri ile gurur duyan, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren lider bir kurum olmaktır
Misyon
Biz; Öğrencilerimizi çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayata yansıtan, beden, zihin ve duygu bakımından dengeli, geleceğe yön veren, sevgi ve saygı ortamında kendine güvenen, yeniliğe açık mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek için varız
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KALORİFER
Ulaşım
Çarşamba İlçemizden Ağcagüney Beldemize otobüs ve minibüsle ulaşım sağlanmaktadır. Samsun´dan okulumuza öğretmen servisi yoktur. Öğretmenlerimiz birlikte araçlarıyla okulumuza ulaşımı sağlamaktadır. Öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu Samsun´dan geliyor olması nedeniyle ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğretmenleri genellikle Çarşamba ilçe merkezinde ya da Samsun il merkezinde ikamet etmekte olup, okula geliş gidişlerde kendi şahsi araçlarını kullanmaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Ağcagüney tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır.Beldemizin bölgesinde Abdal ırmağı üzerine kurulu Gökçe çakmak havzasıyla Samsun İli ve Çarşamba İlçemizin içme suyu sağlanmaktadır.
Samsun İline 45km, Çarşamba İlçesine 17 km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz 2017-2018 yılında hizmete girdiği için henüz mezun öğrencimiz bulunmamaktadır.